Sosa, Fikret Orman'a Damat Mı Oluyor?

Fenerbahçe forması giyen Beşiktaşlı eski futbolcu Jose Sosa, Fikret Orman'ın yeğeni Gamze Orman'la mı birlikte?

Fenerbahçe forması giyen Beşiktaşlı eski futbolcu Jose Sosa dün gece otel çıkışı görüntülenince katıldığı etkinlikte dans ettiği Fikret Orman'ın yeğeni Gamze Orman'ı ve Özlem Yıldız'ı aracına almadı. Futbolcunun arkadaşı, içeriden Özlem Yıldız’la beraber çıkan Orman'a “Siz taksiyle gidin” diye seslendi. Orman ve Sosa'nın Sercan Yaşar'ın doğum gününde dans ettiği anlar ise sosyal medyaya yansıdı!

Sunucu Özlem Yıldız, Fikret Orman'ın yeğeni Gamze Orman ve Fenerbahçe’nin yıldız futbolcusu Jose Sosa bir otel çıkışı görüntülendi. Yıldız futbolcu otelden iki arkadaşı ve Özlem Yıldız’la birlikte ayrılırken yakalanınca futbolcunun ekibi panikledi. Sosa apar topar aracına bindi.

Sosa Özlem Yıldız ve Gamze Orman ile birlikte yakalanınca açıklama yapmadı. Beşiktaş pazarlamada bir dönem çalışan Fikret Orman'ın yeğeni Gamze Orman geçtiğimiz gece Sosa ile dans ettiği anları da hesabından paylaştı.


ARACINA BİNDİRMEDİ

Sosa'nın arkadaşı otelin önünde bekleyen Orman ve Özlem Yıldız'a “Sosa’nın yanına gitmeyin, siz taksiyle gidin” diye seslendi. Sosa'nın doğum günü etkinliğinde dans ettiği Orman'ı aracına almaması dikkatlerden kaçmadı.

Özlem Yıldız ise muhabirlere açıklama yapma gereği duydu. Ünlü isim yakalanmasının ardından “Benim kesinlikle Sosa ile bir alakam yok, bilginiz olsun!" dedi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI