Soyunma Odasında Fenerbahçe Konuşması

Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş Akhisar maçı sonrası soyunma odasında futbolcularına konuşma yaptı. İşte perde arkasında yaşananlar

Süper Lig’de hafta sonu deplasmanda Akhisarspor’u 3-0 mağlup ederek şampiyonluk yarışına devam eden Şenol Güneş’in soyunma odasında futbolcularına yaptığı konuşmanın detayları belli oldu. Akhisarspor maçının bitiminde direk soyunma odasına giden tecrübeli teknik adam, taraftarların tezahüratları üzerine sahaya geri dönmüş ve onların tezahüratlarına karşılık vermişti.

Futbolcuları tek tek kutladı 

Akhisarspor maçının ardından soyunma odasında futbolcularını tek tek kutlayan başarılı teknik adamın onlara “Hepinizi tebrik ediyorum. Erken golle öne geçip farkı yakalamanıza rağmen disiplinden kopmadınız. Bu çok önemli. Hepiniz çok iyi oynadınız. Bu şekilde devam edeceğiz. Rakiplerin hesabı bizim için önemli değil. Biz kendi hesabımıza bakacağız ve tüm maçlarımızı kazanacağız” diye konuştu.

Şenol Güneş’ten Fenerbahçe maçı açıklaması

Perşembe günü Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında Fenerbahçe ile oynanacak maçın önemini de dikkat çeken Güneş, “Kadıköy’de zorlu bir derbi bizi bekliyor. İlk maçta avantajlı bir skor alamadık diye kimse Fenerbahçe maçını ikinci plana atmasın. Kupa da bizim için çok önemli. O maçı da almamız gerekiyor. Siz eğer böyle odaklanırsanız başaramayacağınız hiçbir şey yok. Ben hem lig hem de kupayı alacağımıza inanıyorum. Bu nedenle şimdi ligi değil, kupayı düşünün” şeklinde bir konuşma yaptığı kaydedildi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI