Sözleşmesi fesih mi ediliyor?

Beşiktaş-Denizlispor karşılaşmasını kötü yöneten Özgür Yankaya ile ilgili çarpıcı iddia

Beşiktaş'ın Denizlispor ile oynadığı maçtaki verdiği tartışmalı kararlarla gündeme gelen Özgür Yankaya'nın bu maçtan dolayı sözleşmesinin iptal edileceği iddia edildi. Hakem yorumcumuz Deniz Çoban, iddia edilen sözleşme iptali konusunda değerlendirmelerde bulundu ve, " Eğer böyle bir karar alınacaksa Türk hakemliğinin cenaze namazını kıldıralım" dedi!

Türkiye Futbol Federasyonu'nun Süper Lig'de oynanan Beşiktaş-Denizlispor maçının hakemi Özgür Yankaya ile ilgili flaş bir karar aldığı öne sürüldü.

"Hakemliği daha da kötüye götürür"

Beşiktaş'ın sahasında Denizlispor'u 1-0 yendiği maçta verdiği kararlarla gündem olan Özgür Yankaya ve mücadelenin VAR hakemi Hakan Ceylan'ın MHK ile ilişiğinin kesileceği belirtildi. Çıkan haberler hakkında değerlendirmelerde bulunan yazarımız Deniz Çoban, "Suat Aslanboğa ile başlayan bu süreç olumlu bir yöne gitmiyor. Böyle bir durum hakemlerin güveninin kırılmasına neden olur. Zaten hakemlerimiz çok kötü. Bu karar hakemliği kurtarmaz, daha da kötüye götürür." dedi!

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI