Sponsorlar Beşiktaş'tan Neden Kaçıyor? İşte Yanıtı

Dünyanın en ünlü otomobil markalarından Volvo Beşiktaş'a bir kez daha sponsor oldu. Volvo, 5 yıldan bu yana Beşiktaş'a sponsor oluyor, iyi de oluyor.

Dünyanın en ünlü otomobil markalarından Volvo Beşiktaş'a bir kez daha sponsor oldu. Volvo, 5 yıldan bu yana Beşiktaş'a sponsor oluyor, iyi de oluyor. 

Sponsorluktan anladığımız Beşiktaş’a para yerine araç veriyorlar. Araç verme sebepleri Volvo markasını futbolcu tanıtımı ile birlikte markaya değer katmak ve markanın katma değerini sağlamak ve markanın Türkiye’de tanınabilirliğini arttırmak. Beşiktaş yönetim kurulunun ise bu değerli markanın sponsorluğu için anladığı ballı kaymaklı maaşa sahip iki tane profesyonel yöneticinin Volvo keyfini sürmesi...  

Volvo'nun suçu ne? 

Fikret Orman döneminin CFO'su, Ahmet Nur Çebi'nin CEO'su Seçil Aygülün talepleri bıktırdı, birçok kongre üyesi 'camia olarak bir Volvo alalım kendisine de Beşiktaş’ın global sponsorlarına yerel baskıyı bıraksın ki marka global markalarla değer kazansın' demekten kendini alamıyor. 

Ayrıca kulüp global bir markayı ağırlıyor herkes kurumsal kimliğe aykırı şekilde beşi benzemez kıyafet kodunda... 

Başkan kravatsız, altında kot pantalunun altına sivri topuklu kahverengi sivri topuk ayakkabı... Yanında beyaz tişörtlü dernekçi dedikleri abilerden biri gibi (Camiada yeni moda tiplerden), hani biz de buradayız abi tribinde... Arkada başkanın koruması tarzında biri, o da yanlışlıkla tesislere gelmiş biri gibi. Sergen Yalçın ve Murat Şahin belli ki idmandan apar topar çıkartılmış. 'Gel bir yalandan sponsor seni görsün' ricasıyla apar topar Volvo Car Turkey Genel Müdürü Magnus Boman'ı karşılamaya gelmişler gibi... 

Kulübün İletişim Koordinatörü Bülent Ülgen'e ise helal olsun, takım elbisesiyle pırıl pırıl  takım elbisesiyle Magnus Boman'u Beşiktaş'a yakışır şekilde karşılıyor. 

Çebi ve yönetimi merak ediyor. Neden yeni sponsorluklar gelmiyor, neden elimizdeki sponsorluklar birer gidiyor? 

Aslında bu sorunun yanıtı bu iki fotoğrafta. Süleyman Seba'nın ayrılışından sonra değişen kongre yapısında malzeme bu beyler! 






 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI