Süper gençler

Beşiktaş'ta gençler sınıfı geçti.

Beşiktaş'ın Yunan ekibi Panathinaikos’la 2-2 berabere kaldığı hazırlık maçında forma şansı bulan genç yetenekler sınıfı geçti.

Beşiktaş'ta kombineler 22 bini aştıBeşiktaş Aboubakar için rapor bekliyor!Pedro Rebocho İstanbul'a geldiBeşiktaş'ta Sinan Bolat sesleriBeşiktaş'tan Emre Kılınç için yeni teklif!

Kartal’ın önceki akşam Yunan ekibi Panathinaikos’la 2-2 berabere kaldığı hazırlık maçında forma şansı bulan genç yetenekler sınıfı geçti. Teknik Direktör Abdullah Avcı ve yöneticilerin karşılaşmada ilk 11’de görev yapan ve olumlu puan toplayan gençlerin performansından çok memnun kaldıkları öğrenildi.


Erdem Seçgin ve Muhayer Oktay hem attıkları şık goller hem de pozitif futbollarıyla alkış topladı. Ersin Destanoğlu yaptığı güzel kurtarışlarla güven verirken, Kerem Kalafat, Erdoğan Kaya ve Kartal Kayra Yılmaz da buldukları fırsatı iyi kullanarak göze girmeyi başardı. Abdullah Avcı’nın ilk 11’de forma verdiği Orkan Çınar da şık pasları ve çalışkanlığıyla forma için ciddi bir aday olduğunu kanıtladı. 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI