Süper Lig Kulübü'nden Larin açıklaması

Evkur Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, Cyle Larin tranfserini ciddi ciddi düşündüklerini açıkladı.

Evkur Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, Teknik Direktör Erol Bulut’un istemesi halinde Beşiktaş’ın Kanadalı golcüsü Cyle Larin il ilgili girişimde bulunabileceklerini açıkladı.

Sadık Çiftpınar’ın transferinde Beşiktaş ve Fenerbahçe ile görüştüklerini söyleyen Adil Gevrek, “Sadık konusunda 2 kulüple görüştük. Fikret Başkan’la hem Kulüpler Birliği’nde beraberiz hem de eski dostluğumuz var. Süper Lig’e çıkarken bize sahalarını verdiler ve büyük destek verdiler. Çok ciddi ilişkilerimiz var. Aynı şekilde Fenerbahçe’yle de iyi ilişkilerimiz var. Profesyonel bir iş yapıyoruz ve bizim için Malatya’nın menfaatleri çok önemli. Bunu Fikret Başkan’a da söyledik ve anlayışlı davrandılar. Fenerbahçe’nin teklifi ekonomik olarak daha iyiydi. Burada futbolcunun da tercihi çok önemliydi. Kendisinin tercihi de Fenerbahçe’den yana olunca, 3 tarafın da mutlu olması gerekiyordu. Larin konusunda hocamız eğer isterse girişimler olabilir. Transfer komitesiyle bunu görüşüp değerlendiririz” dedi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI