Süper yıldız adım adım Beşiktaş'a

Marko Pjaca transferini Beşiktaş’ın komitesi adım adım tamamlıyor ve gözler artık tamamen ünlü futbolcunun onayını verecek olan teknik direktör Şenol Güneş’te!

Marko Pjaca transferini Beşiktaş’ın komitesi adım adım tamamlıyor ve gözler artık tamamen ünlü futbolcunun onayını verecek olan teknik direktör Şenol Güneş’te!

Beşiktaş takımının sol açık olarak ayrılan Ryan Babel yerine birini alıp almayacağı konuşulurken en öne çıkan isim Marko Pjaca oldu. Ancak genç yaşına rağmen daha önce yüksek bir kariyeri olan futbolcunun başından geçen sakatlık ise teknik heyet ve transfer komitesini düşündürüyor. Teknik direktör Şenol Güneş ise elinde bulunan Quaresma ve Lens ile kanatları hücum alanında desteklemeye devam edip bu şekilde devam mı diyecek? Pjaca transferi için daha önceden çapraz bağları kopmuş olmasından dolayı bazı düşünceler ve şüpheler olduğu konuşuluyor.

Beşiktaş uzun zamandır verim alamadığı ve hatta takımı baltalayan isimlerden biri olan Ryan Babel’den kurtuldu. Ancak o mevki için elinde ki futbolcuları mı kullanacak yoksa yeni transfer mi yapacak bu daha netleşmedi. 23 yaşında ki Marko Pjaca ise bu mevki için genç ve taze kan olarak görülüyor. Sadece daha önce başından geçmiş sakatlık problem ediliyor. Dün kiralık olarak forma giydiği Fiorentina ile sözleşmesini fesh eden Pjaca, adım adım Beşiktaş’a yaklaşıyor. Görüşmelerin olumlu geçtiği ve Hırvat futbolcunun da Beşiktaş‘a tamam dediği konuşulanlar arasında.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI