Sürpriz transferi duyurdular!

Beşiktaş Yönetimi, yeni transferler için kolları sıvadı.

Son olarak Fernando Santos ile yollarını ayıran Beşiktaş, yeni teknik direktörü için çalışmalarda bulunurken gelecek sezonun kadro yapılanması adına da çalışmalarına hız vermiş durumda. Siyah-Beyazlılar'ın transferde kadrosuna katmak istediği sürpriz isim de belli oldu.

Beşiktaş'ta transfer çalışmaları hız kazandı! Sürpriz hedefi duyurdular..

Beklentilerin altında bir sezon geçiren Beşiktaş, yeni sezonda hata yapmak istemiyor. Siyah-Beyazlılar'da Fernando Santos sonrası teknik direktör kararı merakla beklenirken yeni sezonun kadro çalışmaları da hız kazanmış durumda.

HASAN ARAT'TAN TEKNİK DİREKTÖR AÇIKLAMASI

Beşiktaş, Fernando Santos sonrası takımı emanet edeceği yeni hocası için ince eleyip sık dokuyor. Teknik direktör konusunda bilgilendirme yapan Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, henüz net bir karar vermediklerini belirtti. Arat, “Yerli ve yabancı alternatiflerimiz var. Uyum sağlayıp sağlayamayacaklarına bakıyoruz. Kırılgan bir dönemdeyiz ve hassas davranacağımızı bilmenizi istiyorum. Kupayı kazandıktan sonra bazı şeyleri paylaşacağım. Yerli ve yabancı hoca ihtimali yüzde 50-50” dedi.

SON 17 YILIN EN KÖTÜSÜ

FEYYAZ UÇAR: BAŞKANIMIZ 20 HOCAYLA GÖRÜŞTÜ

Fernando Santos’un göreve gelmesinden önce başkan Hasan Arat’ın birçok teknik direktörle görüşme gerçekleştirdiğini belirten Feyyaz Uçar, ince eleyip, sık dokuduklarını söyledi. Uçar, “Başkanımız yaklaşık 20 teknik direktörle görüştü. Kadroyu görüp gelmek istemeyenler ve sezon ortası gelmek istemeyenler oldu. Sezon bittikten sonra anlaşacağımız hocayla, hedeflerimizi söyleyip öyle anlaşacağız. İşler sezon başında daha rahat olacak” ifadelerini kullandı.

Beşiktaşta transfer çalışmaları hız kazandı Sürpriz hedefi duyurdular..

SAMET AYBABA'DAN KADRO ELEŞTİRİSİ

Kartal, yeni sezonun kadro planlaması için çalışmalarına hız vermişken Beşiktaş Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba, mevcut kadroya yönelik eleştirilerini dile getirdi. Yaptığı açıklamada Aybaba, "Elimizde geniş bir oyuncu listemiz var. Raporları hazırladık. Saha içi kalitesini arttırmamız lazım. Biz yeniden yapılanıyoruz. Elimizde çürümüş bir takım var. Bu kolay değil. Rakiplerimizin kadrolarını görüyorsunuz. Çok gerisinde kaldık. Bu hemen yapılacak bir iş değil. Sabırlı olmamız gerek. Zamana ve saygıya ihtiyacımız var. Hep birlikte hareket edeceğiz" dedi.

TRANSFER İÇİN SON İDDİA ARJANTİN'DEN

Gelecek sezonun kadro planlamasını şimdiden yapmaya hazırlanan Beşiktaş’ta her geçen gün yeni bir iddia ortaya atılıyor. Son olarak da Kara Kartal’ın gündemine gelen isim Nicolas Valentini oldu.

AYRILMAYA SICAK BAKIYOR

Arjantin basınında yer alan haberlere göre Siyah Beyazlılar, Boca Juniors forması giyen 23 yaşındaki savunmacıyı istiyor. Aralık ayında kontratı bitecek olan genç futbolcunun da ayrılığa sıcak baktığı ve kariyerini artık Avrupa’da sürdürmek istediği bildirildi.  

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI