Svensson'a gün doğdu

Gönderilecekler listesindeydi...

Beşiktaş'ın Norveçli futbolcusu Jonas Svensson, Fernando Santos'un takımdan ayrılmasının ardından yeni bir fırsat elde etti. Santos'un görevde olduğu dönemde genellikle kulübede oturan Svensson, Ankaragücü maçında gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekti. Portekizli teknik adamın ayrılmasıyla birlikte Svensson'a daha fazla şans verileceği ve oyuncunun takımda kalmak istediği belirtiliyor.

Performansı beğenildi

Ankaragücü maçında gösterdiği performansla öne çıkan Svensson, 9 ikili mücadeleden 7'sini kazanarak etkileyici bir savunma sergiledi. Ayrıca 3 top kapma, 4 uzaklaştırma, 1 pas arası ve 1 şut engelleme istatistikleriyle de başarılı bir performans ortaya koydu. Siyah-beyazlı yöneticiler ve teknik ekip, Svensson'un performansını artırması durumunda sağ bek transferinden vazgeçebileceklerini dile getiriyor. Svensson'un performansına göre sezon sonunda bir değerlendirme yapılacak.

İki kupası var 

31 yaşındaki futbolcu kariyerinde Rosenborg ve AZ Alkmaar gibi takımlarda oynadıktan sonra bedelsiz olarak Beşiktaş'a katıldı. Beşiktaş forması altında 7 Süper Lig ve 2 Ziraat Türkiye Kupası maçında forma giyen Svensson'un kariyerinde 2 lig şampiyonluğu ve 2 Norveç Kupası şampiyonluğu bulunuyor.

Fotomaç 




EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI