Takke Düşüyor Yönetim

Kratalhaber yazarı Nedim Güngör'den çarpıcı Beşiktaş yazısı;

Takke Düşüyor Yönetim

Her transfer döneminde medyada atılan manşetler ve duyumcuların sözleri artık klişeleşti.

Bunun yanında özellikle Beşiktaş yönetiminin de açıklamaları ve yaptıkları da artık alışkanlık haline geldi.

Eto'o konusundaki ısrarının karşısında Antalyaspor kulübü başkanının yaptığı "Kapak Operasyonu" ise etik dışı bir hareketti. Bununla ilgili olarak Beşiktaş yönetimi değil ama hiciv ustası Beşiktaş taraftarı bir "Kapak Cevabı" verecektir.

Beşiktaş mali fair play kapsamında bazı zorluklar çekiyor. Bizler ise şunu diyoruz "Beşiktaş istiyorsa söker alır!" Mali fair play elimizi kolumuzu bağlıyor.

O zaman sorarlar adama proje transferine neden 4,2 M Euro veriliyor?

Kaliteli bir stoper alınamıyorsa dar zamanda proje transferine bu kadar bedel ödemenin amacı nedir?

Franco ve Milosevic de proje transferleri değil miydi?

Eğri oturup doğru konuşmak gerekirse scout ekibi proje işinden anlamıyor ya da anlıyorlarsa scout ekibinin dedikleri yapılmıyor!

Beşiktaş'ta izleme komitesi varmış, geçiniz efendim geçiniz. Senelerdir bir tane ama Allah rızası için bir tane stoper bulamadılar mı? 

"Çok para istiyorlar!" diye cevap verenler bugüne kadar alınıp da faydalanılamayan stoperlere ödenen bedellere baksınlar.

Beşiktaş'a golcü oyuncu lazım diye diye dilimizde tüy bitti. Şenol Hoca da uzun boylu pivot bir santrafora ihtiyacımız var dedi. 

Peki, bunu zikreden hocaya neden Aboubakar alındı? 

Bakınız efendiler; Beşiktaş'ta scout sistemi çalışıyor olsa, Gomez gitti gidiyor, kaldı kalıyor bağırtılarının arasında bir tane transfer bitirilmiş olunurdu. Scout sistemi çalışmadığından dolayı Aboubakar'a yangın mal kaçırırcasına yıllık 3,3 M euro verildi.

Dövizin bu kadar yükseldiği bir dönemde maliyetler de arttı. Halen daha bol keseden dağıtmaya devam ediyoruz. Altyapı ile ilgili hiçbir ilerleme yok. Türkiye'de ki kulüplerin geleceği altyapıdadır ancak boş yere yapılan transferlere para harcamayı bilen yöneticiler altyapıya dönüp bakmıyor.

Anlaşma yapılan teknik adamlara her sene iki oyuncu üst yapıya kazandırılacak diye bir madde neden koyulmuyor? Önemli olan şampiyonluğa oynarken oyuncu da yetiştirebilmek değil midir?

Sevgili yöneticiler lütfen şapkanızı önünüze koyup iyi düşünün ve ona göre hareket edin. Aksi halde takke düşüyor ona göre!

Değerli Beşiktaş taraftarı, eğer yöneticiler bu hatalarından vazgeçmezlerse ligin ikinci yarısında iş yine Şenol Hocaya düşecek ya da yöneticiler hakemi, federasyonu, maç takvimini ve rakipleri bahane olarak önümüze koyacaklar.

Zaten rakiplerin de en güzel yaptığı iş Beşiktaş'ın içini karıştırmak değil midir?

Nedim Güngör

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI