Talisca İstekli Değil!

Beşiktaş başkanı Fikret Orman, Talisca'nın Siyah-Beyazlı takımda kalmaya istekli olmadığını açıkladı.

Beşiktaş'la kiralık sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Anderson Talisca için Benfica ile yapılan anlaşmaya 21 milyon Euro'luk satın alma opsiyonu konulmuş ve bu konuda öncelik siyah-beyazlı kulübe tanınmıştı... Camia, son dönemde Brezilyalı yıldızın bonservisinin alınması için yönetime baskısını yoğunlaştırırken, başkan Fikret Orman'dan flaş açıklamalar geldi. Orman, Benfica ile yapılan anlaşmadaki opsiyonu kullanabileceklerini ancak bunun için oyuncunun istekli olması gerektiğini söyledi. Talisca ile devre arasında görüştüğünü belirten Orman, "Kendisi pek istekli değildi.Ben öyle hissettim. Bizim amacımız kadromuzu koruyup güçlendirmek. Tolgay Arslan'a teklifler var ama satılması gibi bir durum mevzubahis değil" şeklinde konuştu.

RUSYA'YA GİTMEK İSTİYORUM
Kulüp televizyonuna konuşan Anderson Talisca ise, "Milli Takım'a geri döndüğüm için çok mutluyum. Benim için büyük bir onur. Beşiktaş'ın bana tanıdığı şansla beraber büyük bir çalışmanın meyvesini toplamış durumdayım. Brezilya ile iki hazırlık maçına çıkacağım. İyi bir performans gösterip Rusya'da oynanacak Dünya Kupası'nda da olmak istiyorum" dedi.

MANU'DAN 40 MİLYON EURO
Beşi ktaş 'ta ikinci sezonunu geçiren ve futboluyla devlerin dikkatini çekmeyi başaran Anderson Talisca, M. United'ın transfer listesine girdi. Portekiz'in A Bola gazetesi, İngiliz ekibinin Brezilyalı yıldız için Benfica ile görüştüğünü ve 40 milyon Euro'luk teklifte bulunduğunu yazdı.


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI