Talisca onu önerdi

Beşiktaş’ta yeni sezon öncesinde golcü arayışları sürerken Siyah-beyazlı kulübe bir golcü önerisi de Anderson Talisca’dan geldi.

Beşiktaş’ta yeni sezon öncesinde golcü arayışları sürerken Siyah-beyazlı kulübe bir golcü önerisi de Anderson Talisca’dan geldi. Yönetim, ocak ayında kadrosunu kaliteli bir golcü ile güçlendirmek için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Anderson Talisca’nın önerisi: Alan

Fotomaç’ta yer alan habere göre Talisca’nın Çin’nde Guangzhou Evergrande takımında forma giyen Brezilyalı golcüyü Alan’ı Siyah-beyazlılara önerdiği ortaya çıktı.

Kadro dışı kalmıştı

Forma giydiği 12 maça 13 gol atmasına rağmen teknik direktör Cannavaro’nun, rakibine dirsek attığı için gördüğü kırmızı kart nedeniyle 8 hafta ceza alan ve 10 hafta da kadro dışı bıraktığı Alan’ın sözleşmesinin uzatılmasını istemediği bildirildi. Beşiktaş’ın da bu fırsattan istifade Alan’ın menajeri Felix’le anlaştığı ve iki tarafın protokol imzaladığı bildirildi. Protokolün detayları hakkında bilgi verilmezken, Alan’ın Beşiktaş’ı seçmesinde Talisca’nın da önemli payının bulunduğu da ifade edildi.

Alan’ın Çin’deki performansı

85 Brezilyalı forvet, Guangzhou Evergrande kulübünde forma giydiği 101 resmi maçta 58 gol atarken, 27 de asist yaptı ve 85 gole doğrudan katkıda bulundu. 29 yaşındaki sambacı Alan’ın, Red Bull Salzburg formasıyla da 129 maçta 93 gol ve 36 asist bulunuyor.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI