Talisca'da Sorun Para mı?

Beşiktaş'ın 21 milyon euro değerindeki opsiyonuyla kadrosunda kalıcı olarak tutmayı düşündüğü Anderson Talisca'nın maaş konusunda istekleri ön plana çıkarıldı.

Beşiktaş'ın 21 milyon euro değerindeki opsiyonuyla kadrosunda kalıcı olarak tutmayı düşündüğü Anderson Talisca'nın maaş konusunda istekleri ön plana çıkarıldı.

24 yaşındaki futbolcunun, yıllık maaş konusunda bazı anlaşmazlıkları bulunuyor. 3 milyon euro yıllık maaş isteyen Talisca'nın bu rakamın aşağısına inmeyi kabul etmediği öne sürüldü.

Beşiktaş'ın da 3 milyon eurodan aşağı bir maaş vermeyi planladığı aktarıldı. Bu nedenle Talisca'nın Benfica'dan 21 milyon euroya alınma konusundaki pürüzün maaş konusu olduğu dile getirildi.

Şu anda İngiltere'den Manchester United ve Liverpool'un yakın takibinde olan Talisca'ya buradaki kulüplerin ciddi yatırım yapma hedeflerinin olması da transfer durumundaki önemli bir diğer detay olarak ele alındı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI