Talisca'lı Almanya-Brezilya Maçı ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda?

Beşiktaş ile çok iyi bir sezon geçiren ve Brezilya Milli Takım kadrosuna davet edilen Talisca'nın performansı merak konusu oldu.

Beşiktaş ile çok iyi bir sezon geçiren ve Brezilya Milli Takım kadrosuna davet edilen Talisca'nın performansı merak konusu oldu. 2018 Dünya Kupasının favorileri arasında yer alan Brezilya'nın turnuva kadrosuna katılması açısında çok önemli olan Rusya ve Almanya maçlarında Talisca ne kadar oynayacak? yada nasıl bir performans gösterecek? tüm futbolseverlerin aklına gelen sorulardan.

Almanya-Brezilya maçı Ülke TV'de

Almanya-Brezilya maçı Ülke TV'deTalisca ile birlikte bir çok yıldızın sahne alacağı Almanya- İspanya mücadelesi 23 Mart Cuma saat 22:45'te Ülke TV'den canlı olarak yayınlanacak. 27 Mart Salı saat 21:45'te oynanacak Almanya- Brezilya mücadelesi de Ülke TV'den canlı olarak ekranlara gelecek. Bu karşılaşmada Beşiktaşlı Talisca'nın da forma giyme ihtimali daha yüksek olarak görülüyor. (Fotomaç)

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI