Trendyol Süper Lig’in 3. hafta erteleme maçında Beşiktaş, bugün deplasmanda Konyaspor’a konuk olacak. Geçtiğimiz hafta sahasında Gençlerbirliği’ne mağlup olarak zirve yarışından uzaklaşan siyah-beyazlılar için bu karşılaşma adeta “tamam mı, devam mı” niteliğinde olacak.
Sergen Yalçın’dan Oyuncularına Net Mesaj: “Kazanmak Zorundayız”
Teknik direktör Sergen Yalçın, Konyaspor mücadelesi öncesinde oyuncularıyla gerçekleştirdiği toplantıda, galibiyetin hem moral hem de puan açısından büyük önem taşıdığını vurguladı.
Deneyimli teknik adamın, “Gençlerbirliği maçında kredimiz tamamen bitti. Konya’da kazanmak zorundayız. Bu erteleme maçını fırsata çevirelim. Kazanırsak yeniden yarışa döneriz, kaybedersek zirve artık hayal olur” ifadelerini kullandığı öğrenildi.
“İlk Golü Biz Bulmalıyız”
Yalçın, son haftalarda deplasman maçlarında geriye düşerek kaybettikleri puanlara dikkat çekti. Alanyaspor ve Göztepe karşılaşmalarını hatırlatan Beşiktaş teknik direktörü, “İlk golü atan takım mental olarak üstünlük kuruyor. Biz öne geçersek, Konya savunmadan çıkmak zorunda kalır. Bu da bize geçiş oyunlarında fırsatlar yaratır. Hedefimiz erken golle kontrolü almak” dedi.
Kritik 90 Dakika Saat 20.00’de
Zorlu mücadele, 22 Ekim Çarşamba akşamı saat 20.00’de Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda oynanacak. Maç beIN SPORTS ekranlarından canlı yayınlanacak.
Beşiktaş, bu mücadeleden üç puanla dönerek yeniden moral bulmak istiyor.
EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR youtube kanalımıza abone olun