Taraftara Yasak Geldi

Beşiktaş ile Atiker Konyaspor, Süper Kupa mücadelesinde karşı karşıya gelmiş, maç içinde Konyaspor taraftarı sahaya bıçak atmış, maç sonunda da binlerce Konyaspor taraftarı sahaya girmişti.

Beşiktaş ile Atiker Konyaspor, Süper Kupa mücadelesinde karşı karşıya gelmiş, maç içinde Konyaspor taraftarı sahaya bıçak atmış, maç sonunda da binlerce Konyaspor taraftarı sahaya girmişti.

Bu olaylardan sonra Beşiktaş'a 1, Atiker Konyaspor'a da 5 maç ceza gelmişti. İki takım arasındaki maçlara deplasman yasağı geldi. Atiker Konyaspor Başkanı Ahmet Şan Kanal 42'de yaptığı açıklamada, "81 il ile yapılan il güvenlik kurulu kararıyla Konya için riskli maçlara deplasman yasağı getirildi. Antalya, Alanya ve Beşiktaş." ifadelerini kullandı.

Böylelikle 5. haftadaki Beşiktaş-Konyaspor ve 22. haftadaki Konyaspor-Beşiktaş karşılaşmalarında deplasman taraftarı yer alamayacak.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI