Tehdit etti!

Yasin Öztekin ile gazeteci Uğur Karakullukçu arasında geçen telefon konuşmasında geçen tehditvari konuşma tüm sosyal medyayı salladı.

Yasin Öztekin ile gazeteci Uğur Karakullukçu arasında geçen telefon konuşmasında geçen tehditvari konuşma tüm sosyal medyayı salladı. 

Son günlerde bazı yerlerde adı Beşiktaş transferi ile anılan ve Vodafone Park stadında mutlaka oynamak isterim dediği söylenen Yasin Öztekin ile Sabah Gazetesi muhabiri Uğur Karakullukçu arasında teditlere varan gerginlik yaşandı. Karakullukçu,  ASpor'da katıldığı bir televizyon programında "Yasin Öztekin dün akşam beni aradı ve yorumlarını kabul etmiyorum" dedi ifadesini kullandı. Karakullukçu’nun iddiasına göre, göre Yasin telefonu kapatmadan önce Yasin Öztekin son kurduğu cümlede “Benim ailem büyüktür sıkıntı yaşarsın” tehditinde bulunmuş. 

Bu iddia sonrasında tüm İnstagram ve Twitter hesapları tam manasıyla karıştı. Olay sosyal medyada büyürken Galatasaray’a yakınlığı ile bilinen bazı hesaplar Uğur karakullukçu'ya savaş açtı. Galatasaraylılara hitaben yapılan açıklamalarda “Sizden ricam herkes takibi bıraksın” denildi. Ayrıca diğer kulüplerden de "Yasin Öztekin'i transfer etmeyin gitsin, Almanya üçüncü liginde oynasın" yorumları da dikkat çekti. 

Yasin Öztekin ile Uğur Karakullukçu teleefon görüşmesinin bu şekilde gündeme düşmesinin ardından Beşiktaş’a transfer olacak iddialarının tamamen ortadan kalktığı iddia edildi. 


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI