Tehlikenin farkında mısınız? Beşiktaş küme düşüyor!

Basketbol Süper Ligi’nde Beşiktaş Emlakjet ile Aliağa Petkimspor karşı karşıya geldi. Mücadeleyi 1 sayı farkla kaybeden Beşiktaş için tehlike çanları çalıyor. Yönetim ise uyumaya devam ediyor.

Basketbol Süper Ligi’nde Beşiktaş Emlakjet ile Aliağa Petkimspor karşı karşıya geldi. Mücadeleyi 1 sayı farkla kaybeden ve puan durumunda sondan ikinci sıradaki yerinde kalan Beşiktaş için tehlike çanları çalıyor. 

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde 26. hafta maçında Beşiktaş Emlakjet, Aliağa Petkimspor’u konuk etti. Son çeyreği kıran kırana geçen maçı konuk ekip 84-85 kazandı.

Bu sonuçla Petkimspor 11. galibiyetini alırken Beşiktaş ise 18. yenilgisini yaşadı.


Beşiktaş’ta Allerik Freeman 17 sayı – 3 ribaund ile oynarken Burak Can Yıldızlı 13 sayı – 6 ribaund, Michal Sokolowski 13 sayı – 5 ribaund, Egemen Güven 12 sayı – 5 ribaund, Parker Jackson Cartwright 10 sayı – 9 asist, Jordan Usher 6 sayıyla oynadı.

Aliağa Petkimspor’da Omar Prewitt 25 sayı – 12 ribaund – 6 asist ile maçın yıldızı olurken Peyton Aldriddge 16 sayı – 4 ribaund, Josh Perkins 13 sayı – 5 asist, Jeremy Simmons 9, İsmail Cem Ulusoy 5 sayıyla maçı tamamladı.

Çeyrek skorları:

1. çeyrek: 25-28

2. çeyrek: 45-43

3. çeyrek: 61-73

4. çeyrek: 84-85 

Eurohoops

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI