Tek teselli Semih Kılıçsoy

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'de istediği gibi bir sezon geçiremezken, genç yetenek Semih Kılıçsoy'un performansı taraftarlarına teselli oldu.

Beşiktaş'ta Sezonun Tesellisi: Semih Kılıçsoy

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'de istediği gibi bir sezon geçiremezken, genç yetenek Semih Kılıçsoy'un performansı taraftarlarına teselli oldu. 18 yaşındaki oyuncu, attığı gollerle lige damga vurdu.


Semih Kılıçsoy’un Yükselişi

Sezon başında kadroda bile düşünülmeyen ve gönderilmesi gündemde olan Semih Kılıçsoy, sezon içerisinde yakaladığı şansları iyi değerlendirerek takımın vazgeçilmez isimlerinden biri haline geldi. Kritik maçlarda attığı gollerle Beşiktaş'a birçok kez 3 puanı getiren genç yetenek, performansıyla dikkat çekti ve 18 yaşında milli takıma kadar yükselmeyi başardı.


Avrupa Devlerinin Dikkatini Çekti

Semih Kılıçsoy'un gösterdiği üstün performans, Avrupa'nın büyük kulüplerinin de dikkatini çekti. Borussia Dortmund, Tottenham ve Manchester City gibi devler, genç oyuncuyu yakından takip ediyor.


Sezon Performansı

Beşiktaş formasıyla 35 maçta 12 gol ve 3 asistlik performans sergileyen Semih Kılıçsoy, geleceğin yıldız adaylarından biri olarak görülüyor. Beşiktaş ile 2028 yılına kadar sözleşmesi bulunan Semih, siyah-beyazlı taraftarların büyük umut beslediği isimlerden biri haline geldi.

Beşiktaş taraftarları için sezonun hayal kırıklıkları, Semih Kılıçsoy’un yükselişiyle bir nebze de olsa telafi edilmiş oldu. Genç yetenek, hem Beşiktaş'ın hem de Türk futbolunun geleceği için büyük umut vaat ediyor.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI