Tekinoktay: Beşiktaş'ın iki matruşkası var!

Beşiktaş Divan Kurulu Üyesi ve eski başkan adayı Hürser Tekinoktay, sosyal medya hesabından Beşiktaş'a dair önemli açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Beşiktaş Divan Kurulu Üyesi ve eski başkan adayı Hürser Tekinoktay, sosyal medya hesabından Beşiktaş'a dair önemli açıklamalarda bulundu. Tekinoktay'ın paylaşımında öne çıkan çarpıcı ifadeler şu şekilde:

"Beşiktaş'ın iki matruşkası vardır" dediği paylaşımında, Beşiktaş'ın yaşadığı sorunlara ve iç politikaya vurgu yaptı. İşte Tekinoktay'ın açıklamaları:

"Sevgili Beşiktaşlılar,

Aahmet Nur Çebi'nin seçildiği kongreden sonra başlayan seçim siyasetinin Beşiktaş'ı nasıl etkilediğini hepimiz gördük. Kulübün tarihinin en kötü sezonunu yaşıyoruz. Bu süreçte, idari işler organizasyonunun arkasına saklanarak sorunları çözmeye çalışanların rolü büyük. Bu durumun sorumluları, kendi çıkarlarını Beşiktaş'ın önüne koyanlar.

Yapılan hatalar, yanlış tercihler ve başarısızlıklar Beşiktaş'ın gerilemesine sebep oldu. Mevcut yönetim, kulübün geleceği ve kaynakları konusunda gereken özeni göstermedi. Transfer politikaları ve projelerdeki sorumsuzluklar, Beşiktaş'ın zarar görmesine neden oldu.

Yeni sezonda da aynı kişilerin yönetimde yer alması kabul edilemez. Beşiktaş'ın geleceği için daha etik ve sorumlu bir yaklaşım gerekiyor. Gelecek nesillere temiz bir kulüp bırakabilmek için, Beşiktaş'ın hukukuna ve kaynaklarına sahip çıkılmalı.

Tüm Beşiktaşlılar, kulübün geleceğini ve değerlerini korumak adına birlik olmalıdır. Beşiktaş, içeriden ve dışarıdan gelebilecek tehditlere karşı daima dikkatli olmalıdır."

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI