Teşekkürlerimle

Sinan Vardar'dan çarpıcı yorum

Teşekkürlerimle 


Beşiktaş için sezon buruk bitti. Tabii ki beklentiler büyüktü ama Siyah-Beyazlı takım sezonu hiç hak etmediği bir yerde bitirdi. 

Daha önce de yazdım; Türkiye'nin en iyi ekibinin ligi 4. bitirmesi gerçekten incelenmesi gereken bir konu. Ama ben neticeye takılıp kalmak istemiyorum. Geçen bu sezonda Beşiktaş'a her için teşekkürler etmek istiyorum 

"Ligi 4. bitiren ekip tebrik edilir mi?" diye soracak olursanız; evet bu Beşiktaş edilir!


Zaferler Unutulmaz

Bu sezon ligde zaman zaman istenmeyen sonuçlar elde edilse de, Beşiktaş 2017-2018 sezonunda özellikle Şampiyonlar Ligi'nde bizlere çok güzel mutluluklar yaşattı. Bakın gelecekte bugün konuşurken kim şampiyon oldu diye düşünürken belki de Siyah-Beyazlı takımın Devler Ligi arenasından namağlup gruptan çıkışı iç unutulmayacak. Anılarda her zaman taze kalacak; Porto, Marsilya, Leipzig deplasmanlarından alınan zaferler...  

Teknik Direktörü Şenol Güneş'e, futbolculara ve takım için geceli gündüzlü çalışan malzemecisinden aşçısına isimsiz çalışanları tek tek teşekkür ederim. 


Böylesine usta bir teknik direktör, böylesine yetenekli bir kadronun şampiyon olmaması için yazılacak çok şey var aslında. Maalesef kulübün yönetim kısmında büyük yanlışlar bu tabloyu hazırladı. Umarım Beşiktaş'ı yönetenlerin ayakları artık yere basar. 50 yıldır futbolun içinde olan ve Onursal Başkan Süleyman Seba'nın Beşiktaş'a üye yaptığı Sinan Vardar olarak bu yanlışları söylemeye ve yol göstermeye devam edeceğim. 


Obrigado (Teşekkürler) Talisca 

Dünkü maça gelirsek...  Beşiktaş için formalite maçından farksızdı. O müthiş taraftarın takımlarına sahip çıkması yine harika ötesiydi. Gerçekten Beşiktaş sevdası bir başka! 

Tabii dünkü maçla büyük ihtimalle veda eden Anderson Talisca'yı da unutmayalım. Talisca forma giydiği iki sezonda büyük coşku ile oynarken yetenekleriyle herkesi kendine hayran bıraktı. Dün de attığı nefis golle taraftarın gönlünde yine taht kurdu. Yolun açık olsun Talisca... 


Dün Beşiktaş kazanırken yine yetenekli ayakları ön plana çıktı. Adriano ve Ryan Babel ve Tolgay ritmi yükselttiklerinde futbol keyfi yaşadık. Cyle Larin de attığı 3 golle "Bu takımın geleceğinde ben de varım" dedi. Necip yine görevini eksiksiz yaparken taraftarlardan haklı alkış aldı. 


Sivasspor dün futbolu çirkinleştirmedi. Başarılı bir sezon geçiren Sivasspor başkanı Mecnur Otyakmaz ve teknik direktör Samet Aybaba'yı da can-ı gönülden tebrik ederim. 


SİNAN VARDAR 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI