Tiyatro Ve Robin Hood

Kartalhaber.com yazarı Nedim Güngör'ün köşe yazısı

Tiyatro ve Robin Hood


Son maç formalite değil de sanki vedaların maçı gibiydi.


Veda’nın assolisti Talisca, istekli başladığı oyunda takımını öne geçiren golü attı. Oğuzhan ise sezona başlamadan veda maçının kadrosunda kendine yer buldu ama biz yine Oğuzhan’ı bulamadık.

Lens; bildiğiniz gibi. Yok ötesi! Birşeyler yazsak harfleri ziyan ederiz.

Larin ise Beşiktaş seyircisine saç baş yoldurttu!

Bu çocuk bu gayreti gösterdiğinde, ligin ikinci yarısında neden Negredo ve Love’a mahkum kalındı diye sormadan edemiyoruz. Kanadalı oyuncu özellikle kafa toplarında etkili oldu. Attığı gollerin yanı sıra oyun içinde de kendini hissettirdi. Tek zaafı vuruşlarda değil ama hızlı olmayışıydı.

Sonuç olarak ligin yazılan senaryosuna göre tiyatro oynandı. Beşiktaş bu oyuna çomak soktu ama tiyatronun yazarları senaryoyu azıttı. Tek kararsızlıkları ise sarının yanına hangi rengi koyacaklarıydı. Beşiktaş ise Robin Hood’a özenerek puanları dağıttı ancak, bir farkı vardı; Robin Hood zenginden alıp fakire dağıtırken, Beşiktaş zorla kazandığı imkanları rakiplerine ve haketmeyenlere altın tepside sundu.

Ne olursa olsun iyi ki varsın Beşiktaş. Başkaları sevinmek için severken, sen var olduğun için seviliyorsun. Bu da anlatılmaz yaşanır.

Teşekkürler Beşiktaş....

NEDİM GÜNGÖR 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI