Tolgay Arslan Beşiktaş'tan ayrılıyor mu?

Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu Tolgay Arslan'ın transfer döneminin bitmesine saatler kala Siyah-Beyazlı takımdan ayrılabileceği belirtildi.

Beşiktaş’a özellikle Alman kulüplerinin transfer listesinde yer alan Tolgay Arslan’a ciddi talipler geldiği ve bu oyuncu konusunda her an sıcak gelişmelerin olabileceği ifade edildi. Siyah-beyazlı yönetim, transferin son gününde kadrosunu güçlendirmek için çalışırken bazı oyunculara da talipler çıkmaya başladı.

Menajerler Tolgay için devrede

Geçen yıldan beri bu oyuncuyu isteyen kulüplerin başında gelen Stuttgart’ın tekrar menajerler kanalıyla nabız yoklamaya başladığı belirtildi. Geçtiğimiz günlerde de Leipzig’in bu oyuncu için 8 milyon Euro teklif yaptığı iddia edilmişti.

Fikret Orman’ın Tolgay Arslan kararı

Kulislerde konuşulanlara göre Başkan Orman’ın iyi bir rakam gelmesi halinde bu oyuncunun takımdan ayrılmasına izin vereceği yönünde. Başkan Orman’ın 10 milyon Euro civarında bir teklif gelmesi halinde pazarlık masasına oturacağı ve Tolgay’ın da gitmek istemesi halinde bu transfere onay verebileceği ifade ediliyor.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI