Tolgay Arslan: Gidersem Beşiktaş taraftarını...

Tolgay Arslan'dan samimi açıklamalar

Beşiktaş’ın orta saha oyuncularından Tolgay Arslan, Teknik Direktör Şenol Güneş hakkında yaptığı yorumda çarpıcı bir açıklamada bulundu. Yıldız oyuncu, Avusturya kampında Sabah gazetesine değerlendirmelerde yaptı. Güneş’ten övgüyle bahseden Tolgay, “Çalışkan ve iyi niyetli birisi. Bugüne kadar Türk futboluna büyük katkıda bulundu. Çok dürüst, kendisine saygı duyuyorsun. Ama sinirlenince yanında durmayacaksınız, hemen oradan ayrılacaksınız” dedi.

Geçen sezon kaybedilen şampiyonluk hakkında da Tolgay, şunları dile getirdi: “Puan kayıpları Şampiyonlar Ligi maçları sonrasında oldu. Motivasyon ya da yorgunluk diyebilirsiniz. Negredo gol atamazsa, bu sadece onun değil hepimizin suçu. Belki de son pası iyi veremedik. Şampiyonluğu sadece bir oyuncu yüzünden değil, ekip olarak kaybettik” diye konuştu.

Tolgay Arslan: Gidersem Beşiktaş taraftarını hiçbir yerde bulamam

Geçen yıldan beri kendisine gelen transfer teklifleri ve takımdan ayrılıp ayrılmayacağına yönelik bir soruya ise Tolgay, “Burada ben ve ailem mutluyuz. Açıkçası Beşiktaş’ın seviyesine birçok kulüp gelemez. Ülkenin en büyük takımı bence. Kazancım da fena değil. Bende şöyle bir his var; başka takıma gidersem, bir daha Vodafone Park’ta oynayamam. Bu taraftarı hiçbir yerde bulamayacağım. Hemen oraya bir eksi yazıyorum. Bu yüzden tekliflerle kafamı yormadım. Ben buradayım, kafam da burada.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI