Tolgay Arslan'da Sıcak Gelişmeler

Beşiktaş’ta özellikle Stuttgart’ın transfer etmek istediği Tolgay Arslan konusunda yeni gelişmeler yaşanıyor.

Beşiktaş’ta özellikle Stuttgart’ın transfer etmek istediği Tolgay Arslan konusunda yeni gelişmeler yaşanıyor. Alman ekibi, geçen sezon devre arasından beri yıldız oyuncuyu kadrosuna katmak istiyordu. Bu futbolcuyu transfer etmek için teklifini 6.5 milyon Euro’ya kadar çıkaran Alman ekibinin Tolgay transferinden vazgeçtiği öne sürüldü.

Beşiktaş, 10 milyon Euro istiyor

Geçen sezon devre arasında sözleşmesi 2022 yılına kadar uzatılan orta saha oyuncusu için Beşiktaş yönetimi 10 milyon Euro istiyor. Alman medyasından Bild’de yer alan habere göre Stuttgart yönetiminin bu bonservis bedelini çok yüksek bulmasının yanı sıra oyuncunun da yüksek maliyeti nedeniyle transferden vazgeçtiği belirtildi.

Şenol Güneş’ten yönetime: Tolgay Arslan’ı kadroda tutalım

Öte yandan transfer komitesi üyeleri ile bir araya gelen Teknik Direktör Şenol Güneş’in bu futbolcu konusundaki kararı da netleşti. Tolgay’ın kadroda tutulması yönünde rapor veren Güneş’in yöneticilere, “Talisca takımdan ayrıldı. Bundan dolayı gelecek yıl Tolgay’a daha fazla şans tanıyacağım. Eğer onu gönderirsek yerine bir 10 numara bakmamız gerekir. Ama o takımda kalırsa Talisca’nın boşluğunu onunla doldurabilirim” dediği aktarıldı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI