Tolgay Arslan'da son dakika

Beşiktaş’ta yönetimin disiplinsiz davranışları nedeniyle kadro dışı kalan Tolgay Arslan’a henüz her hangi bir teklif gelmediği açıklandı.

Beşiktaş’ta yönetimin disiplinsiz davranışları nedeniyle kadro dışı kalan Tolgay Arslan’a henüz her hangi bir teklif gelmediği açıklandı. Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Kavalcı, kadro dışı bıraktıkları yıldız oyuncunun son durumu hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Kadro dışı kalan ve devre arasında takımdan gönderileceği konuşulan Tolgay Arslan’la ilgili olarak da açıklama yapan Kavalcı, “Tolgay bizim futbolcumuz. Şu anda bir yere gitmesi söz konusu değil. Mukavelesi var. Kendisine gelen bir teklif yok. Eğer teklif gelirse de bunu yönetim kurulu değerlendirir, öyle karar verilir” diye konuştu.

İsmi takasta geçiyor

Yıldız oyuncunun ismi Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor’dan kadroya dahil edilmesi düşünülen oyuncular konusunda takasta ismi geçiyor.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI