Tolgay Arslan'dan UEFA Avrupa Ligi uyarısı

Beşiktaş'ın yıldızı Tolgay Arslan, ''Öncelikli hedefimiz UEFA Avrupa Ligi'nde turu geçmek olmalı'' dedi.

Beşiktaş’ın orta saha oyuncularından Tolgay Arslan, yeni sezon öncesinde Avusturya kampında kulübün sosyal medya hesaplarından canlı yayına katıldı. Şenol Güneş yönetiminde 4. sezona başlayacaklarını hatırlatan yıldız oyuncu, “İnşallah bu sezon 3. şampiyonluğumuzu kazanırız. Kamp çalışmaları tabi ki yoğun geçiyor. Kamp çalışmaları sevilmese de bu kamplarda güç toplamak zorundayız” dedi.

En çok zevk aldığım şey asist yapmak

Sahada ‘En çok zevk aldığın ne ?” sorusuna Tolgay, “Top kazanmayı, güçlü rakiplerle mücadele etmeyi severim. Hiçbir zaman geri adım atmam. Sahada dik dururum. Ancak benim sahada en çok zevk aldığım şey ise asist yapmak” cevabını verdi. Şenol Güneş’in yeni sezonda bazı maçlarda denediği 4-4-2 sisteminde göbekte görev aldığının belirtilmesi üzerine 27 yaşındaki futbolcu, şunları kaydetti: “Yeni sistem beni fazla etkilemez. Maç içinde sistem o kadar çok değişiyor ki, geçen yıl Vodafone Park’ta oynadığımız Fenerbahçe maçında 4-3-3 başladık, sonra 4-4-2’ye döndük mesela. O yüzden hangisi daha iyi diye bir şey diyemiyorsun”

Tolgay, teknik ekibe dahil olan İlhan Mansız ve Guti’nin kendilerine büyük katkı sağlayacağını ifade etti

Tolgay Arslan: Önce ön eleme turunu geçelim

Camiada UEFA Avrupa Ligi’nde yarı final ve final konuşulduğunu ancak bunun yanlış olduğunu kaydeden yıldız oyuncu, “ Biz önce ön elemeleri geçmemiz gerekiyor. Geçen sene Türk takımlarını gördük, kimlere karşı kaybettiler. Öyle bir lüksümüz yok, önce ön elemeleri geçelim, sezona iyi girelim, diğer takımların durumuna düşmeyelim.”

Tolgay, Dünya Kupası’nda favorisinin Fransa olduğunu ancak gönlünün takım arkadaşının forma giydiği Vida’dan yana olduğunu sözlerine ekledi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI