Tolgay gidiyor o geliyor

Beşiktaş'ta kadro dışı kalan ve yolların ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Tolgay Arslan'ın yerine gelecek isim belli oldu.

Beşiktaş'ta kadro dışı kalan ve yolların ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Tolgay Arslan'ın yerine gelecek isim belli oldu.

Spor Toto Süper Lig'in ilk yarısını 26 puanla 7. sırada tamamlayan Beşiktaş, 14 Kasım Çarşamba günü 28 yaşındaki oyuncusu Toglay Arslan'ın kadro dışı bırakıldığını açıkladı.

Beşiktaş İkinci Başkanı Serdal Adalı bugün yaptığı açıklamada Tolgay Arslan için Fenerbahçe ile görüştüklerini açıkladı. "Tolgay Arslan çok iyi bir futbolcu ama elbette ki saha dışı duruşu da çok önemli bizim için. Takımdan ayrılmaz ise affedilmesine Şenol Güneş karar verecek, bizim affetmemiz önemli değil. Tolgay için Fenerbahçe ile görüşüyoruz ama henüz netleşen bir durum yok."

Siyah beyazlılar, devre arasında takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Tolgay Arslan'ın yerine gelecek ismi buldu.

Milliyet'in haberine göre; İtalya Birinci Futbol Ligi (Seri A) ekibi Inter'in Portekizli oyuncusu Joao Mario, Beşiktaş başkanı Fikret Orman'a önerildi.

Haberde Tolgay Arslan'ın takımdan ayrılması durumunda 25 yaşındaki oyuncunun transferi için girişimlerin başlayacağı belirtildi.

Inter'in 2016 yazında Portekiz ekibi Sporting'den 40 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında renklerine bağladığı Mario, geçtiğimiz sezonu West Ham United'da kiralık olarak geçirdi.

25 yaşındaki merkez orta saha oyuncusu İtalyan ekibiyle çıktığı maçta 1 gol atıp 3 asist yaptı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI