Topraktepe: Sadece futbol konuşulsun

Beşiktaş'ın teknik sorumlusu Serdar Topraktepe, Ziraat Türkiye Kupası finali öncesi önemli açıklamalarda bulundu.

Serdar Topraktepe: "Umarım Sadece Futbol Konuşulur"

Beşiktaş'ın teknik sorumlusu Serdar Topraktepe, Ziraat Türkiye Kupası finali öncesi önemli açıklamalarda bulundu. Sadece futbolun konuşulduğu bir final maçı olmasını dileyen Topraktepe, "Beşiktaş her zaman şampiyonlukları kovalar ama bu sene biraz geride kaldık. Kupayı kazanıp taraftarlarımızı bir nebze olsun mutlu etmek istiyoruz." şeklinde konuştu.

"Tüm Oyuncularım Oynamak İstiyor"

Takımdaki sakat oyuncuların durumuna değinen Serdar Topraktepe, "Muleka ve Ghezzal 2 gündür idmana çıkıyorlar. Rashica'nın bir sıkıntısı vardı ama o da bugün idmana çıktı. Bütün futbolcularımız yarın oynamak istiyorlar." şeklinde bilgi verdi.

Beşiktaş Hocalığının Zorluğu

Beşiktaşteknik direktörolmanın çok stresli olduğunu belirten Serdar Topraktepe, "Beşiktaş'ın başında olmak hem çok heyecanlı hem çok stresli, çok zor bir görev. Hocalık boyutunda inşallah yarın kazanırsak kupa kazanmanın anlatılacak bir duygu olmadığını düşünüyorum. Necip, Beşiktaş için çok önemli bir oyuncu. Hiçbir zaman 'Ben oynamam' dediğini görmedim. Beşiktaş'ta olması bizim için büyük bir şans." ifadeleriyle cümlelerini tamamladı.


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI