Torino Başkanı: Adel Lajic'i kiralamadık...

Torino Kulübü Başkanı Urbano Cairo, Adem Ljajic'in Beşiktaş'a tranfseriyle ilgili açıklama yaptı.

Beşiktaş’ın yaz transfer döneminin son gününde kiralık olarak kadrosuna kattığı Adem Ljajic konusunda Torino Kulübü Başkanı Urbano Cairo çok önemli açıklamalar yaptı. Siyah-beyazlı kulübün bu oyuncuyu bir yıl kiraladığı günlerde de ortaya atılan ‘Beşiktaş, bu oyuncuyu satın alma opsiyonu ile kiralayacak’ şeklindeki iddialar bir anlamda doğrulandı.

Jeremain Lens taktiği

Sezon başında 1.250 bin Euro karşılığında bir yıllığına kiralık olarak kadroya katılan yıldız oyuncunun aslında kiralık değil bonservisi ile katıldığı ortaya çıktı. Satın alma opsiyonunun ise sezon sonunda devreye gireceği ifade edildi. Siyah-beyazlı kulübün Finansal Fair Play anlaşması nedeniyle önceki sezon Lens’i benzer bir yöntemle kiralamış ve sezon sonunda satın alma opsiyonunu kullanarak, oyuncuyu tapusuyla birlikte kadrosuna katmıştı.

Torino Başkanı’ndan Adem Ljajic açıklaması

Akşam gazetesinin İtalyan medyasından değerlediği habere göre Torino Kulübü Başkanı, yaşanan gelişmeleri şöyle özetledi:  Biz Adem Ljajic’i Beşiktaş’a kiraya vermedik, sattık. Anlaşma sezon sonundan itibaren geçerli olacak ve Beşiktaş zorunlu olarak satın alma opsiyonunu kullanacak. Çünkü o, burada oynama garantisi istediği için böyle bir tercih yaptı. Kalmak istemeyen bir oyuncuyu tutmak doğru olmazdı. Soyunma odasında da huzurumuzu bozar.”

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI