Torino başkanından Adem Ljajic açıklaması

Torino Başkanı Urbano Cairo, Adem Ljajic'in bu sezon Torino'ya dönmesinin söz konusu olmadığını açıkladı.

Beşiktaş’ın sezon başında Torino’dan satın alma opsiyonu ile kadrosun kattığı Adem Ljajic’in devre arasında veya sezon sonunda Siyah-beyazlı takımdan İtalya’ya geri döneceğine yönelik haberlere Torino’dan cevap geldi. Son zamanlarda İtalyan medyası, Siyah-beyazlı kulüpte yaşanan ekonomik sorunlardan dolayı Sırp yıldızın devre arasında Torino’ya geri döneceğine yönelik haberler yer alıyordu.

Torino Başkanı’dan Adem Ljajic açıklaması

İtalyan basınından Torinogranata sitesine açıklamalarda bulunan Torino Başkanı Urbano Cairo, şunları ifade etti: “Adem Ljajic’in bu sezon Torino’a geri dönmeyeceğini söyleyebilirim. Kimseyle bir şey görmedik. Beşiktaş’ın içinde bulunduğu durum veya diğer sebeplerden de haberim yok” dedi.

Yıldız oyuncunun opsiyon süresi ne kadar ?

Siyah-beyazlı kulüp, sezon başında bu oyuncuyu kiralarken belli bir maç sayısına ulaşması halinde ise satın alınması zorunlu hale gelecekti. Salı günü NTV canlı yayınında Fikret Orman da bunu teyit etmiş fakat rakamı hatırlamadığını dile getirmişti. Yapılan sözleşmede ise rakamın 17 olduğu ifade edildi. Şu ana kadar 16 maçta forma giyen Ljajic, bir maç daha forma giyerse satın alması zorunlu hale gelecek.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI