Torunoğulları: Bence Sakıncası Yok!

Beşiktaş yönetiminde uzun süredir yönetim kurulu toplantılarına katılmayan ve resmi sitedeki görevleri kaldırılan Erdal Torunoğulları’ndan açıklama geldi.

Beşiktaş yönetiminde uzun süredir yönetim kurulu toplantılarına katılmayan ve resmi sitedeki görevleri kaldırılan Erdal Torunoğulları’ndan açıklama geldi. Gün içinde Beşiktaş Kulübü’nün resmi internet sitesinde tüm yöneticilerin görev bölümleri yer alırken Torunoğulları’nın resminin altında ise hiçbir görev tanımı yapılmadı. Torunoğulları’nın resminin altında ise “-” işareti yer aldı.

Erdal Torunoğulları’ndan açıklama

2017 yılının 9. ayından itibaren toplantılara katılmadığını ve görev almayacağını yönetime bildirdiğini kaydeden Torunoğulları, “Yönetimde yapmadığım dış ilişkiler sorumluluğu görevin yazılmamasının ve siteden çıkarılmasının benim açımdan mahsuru yok” açıklamasını yaptı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI