Tosic: Beni İsteyen Kulüpler Var!

Beşiktaş’ta son iki yıldır stoperde ortaya koyduğu başarılı futbolla göz dolduran Dusko Tosic’in sezon sonunda Siyah-beyazlı kulüpten ayrılmak istediği öne sürüldü.

Beşiktaş’ta son iki yıldır stoperde ortaya koyduğu başarılı futbolla göz dolduran Dusko Tosic’in sezon sonunda Siyah-beyazlı kulüpten ayrılmak istediği öne sürüldü. Sırp stoper için Çin’den bazı kulüplerin Siyah-beyazlı kulüple temasa geçtiği dile getirildi.

Beşiktaş, kapıyı 5 milyon Euro’dan açtı

Beşiktaş’ta 3’üncü sezonunu geçiren ve Şenol Güneş ile taraftarın en sevdiği isimlerden biri olan Sırp oyuncuyla Çin kulüplerinin ciddi bir şekilde ilgilenmeye başladıkları ve Beşiktaş’ın da kapıyı 5 milyon Euro’dan açtığı öğrenildi. Menajerler vasıtası ile iletilen tekliflerin çok fazla uzatılmadan resmiyete dökülmesini ve rakamın 5 milyon Euro’dan aşağı olmamasını isteyen transfer komitesi, isteklerinin kabul görmesi halinde Çin kulüpleri ile masaya oturacağı belirtildi.

Dusko Tosic: Beni isteyen kulüpler var

Çin kulüplerinin kendisine yapmış olduğu tekliften haberdar olan tecrübeli oyuncunun transfer komitesi üyelerine ayrılma yönünde bir talepte bulunduğu kaydedildi. Beşiktaş ile mayıs 2019 yılına kadar sözleşmesi bulunan ve yıllık 1.250 bin Euro alan futbolcunun ekonomik olarak aldığı bu iyi teklifi de değerlendirmek istediği konuşuluyor.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI