Trabzonspor - Beşiktaş maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig’in 33. haftasında Trabzonspor'a konuk olacak.

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig’in 33. haftasında Trabzonspor'a konuk olacak. Süper Ligde 57 puanla 4. sırada yer alan bordo-mavililer, 62 puanla bir basamak üstündeki Beşiktaş’ı yenerek, üçüncülük şansını son haftaya taşımayı hedefliyor. Son oynadığı 10 lig karşılaşmasında 7 galibiyet, 3 beraberlik alarak yenilgi yüzü görmeyen Karadeniz ekibi, rakibi karşısında kazanarak puan serisini de sürdürmek istiyor. Beşiktaş, yarınki karşılaşmada rakibine mağlup olmazsa ligi üçüncü sırada bitirmeyi garantileyecek. Siyah-beyazlı ekip Trabzonspor’u yenerse, Galatasaray-Medipol Başakşehir maçından çıkacak olası bir beraberlik halinde şampiyonluk umutlarını son haftaya taşıyacak. İki takım sezonun ilk yarısında Vodafone Park’taki karşılaşmada 2-2 berabere kalmıştı.

Medical Park Stadı’nda saat 19.00’da başlayacak karşılaşmayı hakem Fırat Aydınus yönetecek. Mücadele beIN SPORTS 1 ekranlarından naklen yayınlanacak. 

MUHTEMEL 11'LER

Trabzonspor: Uğurcan, Kamil Ahmet, Hüseyin, Hosseini, Novak, Sosa, Abdulkadir Parmak, Abdülkadir Ömür, Yusuf, Nwakaeme, Rodallega

Beşiktaş: Karius, Adriano, Vida, Mirin, Caner, Atiba, Medel, Quaresma, Ljajic, Güven, Burak

Burak Yılmaz eski takımına karşı

İki takım arasındaki karşılaşma Beşiktaş’ın golcü oyuncusu Burak Yılmaz için ayrı bir anlam taşıyacak. Burak, siyah-beyazlı formayla, yaklaşık 4 sezon formasını giydiği Trabzonspor’a karşı gol arayacak. Sezon başında Trabzonspor kadrosunda yer alan ve 7 lig maçında 5 gol atan Burak Yılmaz, Beşiktaş formasıyla da 14 karşılaşmada fileleri 11 kez havalandırdı. Burak Yılmaz, Trabzonspor filelerini havalandırarak Galatasaray ve Aytemiz Alanyaspor maçlarındaki suskunluğunu da sonlandırmaya çalışacak.

Medical Park tıklım tıklım!

Ligde bu akşam Beşiktaş ile kozlarını paylaşacak olan Trabzonspor’da futbolseverler, biletlere yoğun ilgi gösterdi. 35 ile 400 TL arasında satışa çıkarılan biletlerin büyük kısmı tükendi. Maç saatinde Medical Park Stadı’nda kombineler de dahil olmak üzere 30 binden fazla Bordo-Mavili seyirci olacak. Karadeniz ekibinin taraftarları da 90 dakika boyunca takımlarına destek verecek.

4 oyuncu ceza sınırında

Beşiktaş’ta, Trabzonspor maçı öncesi 4 oyuncu sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Siyah-Beyazlı ekipte; Burak Yılmaz, Ricardo Quaresma, Domagoj Vida ve Jeremain Lens bu akşam kart görürse, sezonun son haftasındaki Kasımpaşa karşılaşmasında cezalı duruma düşecek.

Gary Medel göreve hazır

Videoyu Oynat

Kara Kartal’da sakatlığı nedeniyle son iki lig maçında oynayamayan Gary Medel, hafta içinde takıma dahil olmuştu. Galatasaray maçında sağ uyluk arka adalesinde kısmi yırtık tespit edilen ve takımdan ayrı koşular yapan Gökhan Gönül’ün bu akşamki karşılaşmada görev alması beklenmiyor.

Trabzonspor-Beşiktaş rekabetinde 128. randevu  

Trabzonspor ile Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig’de Trabzon’da yapacakları maçla 128. kez karşı karşıya gelecek. Trabzonspor’un 2-0 galibiyetiyle 11 Ekim 1973’te başlayan 46 yıllık rekabette, geride kalan 127 karşılaşmanın 53’ünü Beşiktaş, 43’ünü Trabzonspor kazandı, 31 maçta ise taraflar birbirine üstünlük sağlayamadı. Siyah-beyazlıların 175 golüne, bordo-mavililer 137 golle karşılık verdi.

Beşiktaş son 14 maçta bir kez yenildi

Beşiktaş, Trabzonspor ile Süper Lig’de yaptığı son 14 maçta sadece bir kez mağlup oldu. İki takım arasındaki son 14 randevuda siyah-beyazlılar 7, bordo-mavililer bir galibiyet aldı, 6 müsabaka da berabere sonuçlandı. Trabzonspor söz konusu dönemdeki tek galibiyetini 22 Ağustos 2015’te İstanbul’da 2-1’lik skorla alırken, rakibiyle yaptığı son 11 lig maçında kalesini gole kapatamadı. -

Ligde de Beşiktaş önde

Beşiktaş ile Trabzonspor arasında ligde yapılan maçlarda galibiyet sayısında 4 farkla siyah-beyazlıların üstünlüğü bulunuyor. Geride kalan 91 lig maçında Beşiktaş 36, Trabzonspor 32 galibiyet aldı, 23 karşılaşma ise berabere sonuçlandı. Ligde Beşiktaş’ın attığı 130 gole, Trabzonspor 99 golle karşılık verdi. Sezonun ilk yarısında İstanbul’da yapılan müsabaka 2-2 tamamlandı. -

Trabzon’daki lig maçları

Trabzonspor, evinde yaptığı lig maçlarında rakibine karşı galibiyet sayısında üstünlük kurdu. İki takım lig maçlarında Trabzon’da 44 kez karşı karşıya geldi, Trabzonspor 21, Beşiktaş 14 kez sahadan galip ayrıldı. Taraflar 9 maçta ise eşitliği bozamadı. 42’si Hüseyin Avni Aker Stadı, 2’si Medical Park Stadı’ndaki lig maçlarında Trabzonspor 60, Beşiktaş ise 55 gol attı. Geçen sezon Trabzon’da yapılan maçı Beşiktaş 2-0 kazandı. Öte yandan, iki takım arasında 2005-2006 sezonunda Trabzon’da yapılması gereken lig maçı, bordo-mavili takımın cezası nedeniyle İzmir’de oynandı ve Beşiktaş 2-1 galip geldi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI