Transfer için Norveç'te

Beşiktaş'ın Yeni Dönem Hazırlıkları Başladı: Samet Aybaba Norveç'te Oyuncu İzleme Çalışmalarına Başladı

Beşiktaş, yeni sezon için hazırlıklarına ara transfer döneminde yaptığı transferlerle hız kazandırdı. Futbol genel direktörü Samet Aybaba, takımın güçlenmesi ve yeni oyuncuların belirlenmesi amacıyla Norveç'e gitme kararı aldı.

Ara transfer döneminde kadrosuna Jonas Svensson, Joe Worrall, Ernest Muci ve Al Musrati gibi isimleri katarak güçlendiren Beşiktaş, yeni sezonun planlamasına şimdiden başladı. Futbol genel direktörü Samet Aybaba, belirlenen oyuncuları izlemek üzere Norveç'e gitti.

Bu hamle, Beşiktaş'ın gelecek sezon için kadro planlamasını şimdiden yapmaya başladığını gösteriyor. Oyuncu izleme çalışmalarıyla takımın ihtiyaç duyduğu bölgelere yönelik transfer stratejisi belirlenecek ve takımın güçlendirilmesi için gerekli adımlar atılacaktır.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI