Transfer listesinde 6 isim

Beşiktaş, Avrupa Transfer Çalışmalarına Hız Verdi: Samet Aybaba'nın Takip Listesi!

Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi ve Bundesliga Maçlarını Yakın takibe Aldılar! 

Beşiktaş, yeni sezon transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Siyah-beyazlıların bu konudaki en yetkili isimlerinden biri olan Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba, Avrupa'da potansiyel takviyeleri izlemek üzere harekete geçti.


Aybaba'nın Avrupa'da İzlediği Maçlar

Cumartesi günü Dortmund ile Stuttgart arasında oynanan Bundesliga maçını izlemek için Almanya'ya giden Beşiktaş futbol direktörü Samet Aybaba, hafta içinde Şampiyonlar Ligi'nde Atletico Madrid-Dortmund ve Benfica-Marsilya maçlarını da izleyecek.


İşte Takip Edilen İsimler

Edin Terzic'in çalıştırdığı Dortmund'dan sezon sonunda satışa çıkarılacakları iddia edilen Salih Özcan ile Emre Can'ın yanı sıra sözleşmeleri biten Marco Reus ile Mats Hummels takibe alındı. İspanyol ekibi Atletico Madrid'de de son dönemde Beşiktaş'la anılan Stefan Savic görev yapıyor.


Milli Yıldızdan vazgeçmiyor 

Aybaba, Benfica'da kadro dışı bırakıldığı Casa Pia maçından sonra Chaves (8) ve Sporting (1) toplamda 9 dakika forma giyen Orkun Kökçü'yü de izleyecek.

Samet Aybaba, izlediği oyuncular hakkında detaylı bir rapor hazırlayarak yönetimle paylaşacak. Beşiktaş'ın Avrupa'da transfer hareketliliğini sürdürmesi bekleniyor.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI