Transferde Alex Teixeria kararı

Beşiktaş Yönetimi'nin geçtiğimiz sezon sonunda Alex Teixeira ile yaşadığı olumlu diyalog transferde taşları yerinden oynattı.

Ljajic, Lens ve Douglas gibi isimler sadece idmana çıkıp Beşiktaş’tan yıllarca milyonlarca euro’yu cebine indirirken, Alex Teixeria ise herkese ders verdi.Eski takımı Vasco Da Gama’ya dönen Brezilyalı futbolcu yaklaşık 2 milyon Euro  bırakarak siyah-beyazlı takıma veda etti.

Sıkı bir Evanjelik olan ve Josef De Souza ile benzer inanışı olan Alex’in ayrılmak istediğini Başkan Ahmet Nur Çebi kendisiyle bir görüşme yaptı. “Ayrılmak için ne istersin” diye sordu. 

Alex ise, “kötü oynadım. Başarılı olamadım. Uygun görürsenin bonservisi alıp gitmek istiyorum. Sizden ekstra bir şey istemiyorum. İnancım gereği hakketmediğim bir parayı alamam” dedi. Başkan Çebi Alex’in bu sözlerinden ok etkilendi. Yaz transfer döneminde sportif direktör Ceyhun Kazancı’ya, “bana Alex’in karakterinde adamlar bul” dedi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI