Transferde Atletico Kördüğümü

Beşiktaş'ta flaş transfer haberleri...

Newcastle United, sağ bek tranfseri için Atletico Madrid'in Kolombiyalı oyuncusu Santiaga Arias'a gözünü dikti. İngiliz ekibi, Arias için yaptığı görüşmelerden olumlu sonuç alması halinde Beşiktaş'ın prensip anlaşmasına vardığı DeAndre Yedlin'in tranfserine izin verecek. 27 yaşındaki ABD'li oyuncu ve Beşiktaş'ın gözü Newcastle-Atletico görüşmelerine çevrildi. Kara Kartal, ABD'li sağ bek ile 850 bin Euro garanti ücret ve bonuslar üzerinden daha önce el sıkışmıştı.

Üç yıldızdan iyi haber

Beşiktaş'ta sakatlık sebebiyle geçtiğimiz hafta takımdan ayrı kalan Oğuzhan Özyakup ve N'Koudou ile Antalya maçında sağ arka adalesinde ağrı hisseden Dorukhan Özyakup'tan sevindirici haber geldi. Yarın sahasında Kupa2'de Portekiz ekibi Rio Ave ile kritik öneme sahip bir maça çıkacak olan Beşiktaş'ta üç futbolcunun da oynayabileceği kaydedildi. Oğuzhan ve N'Koudou'nun takımla birlikte çalışmalara başlaması ve Dorukhan'ın da. 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI