Transferde Rota İngiltere

Son dakika Beşiktaş transfer haberleri...

Ara transfer döneminde kadrosuna golcü takviyesi yapmak isteyen Beşiktaş, eski yıldızı Cenk Tosun için Everton'la temaslarını sürdürürken, listesine sürpriz bir ismi daha ekledi. Siyah-beyazlıların, İngiltere Championship ekibi Sheffield United'da forma giyen Fansız forvet Lys Mousset'i gündemine aldığı öğrenildi. İşte detaylar...

Beşiktaş; Batshuayi'nin kiralık olması, Kenan Karaman'ın bekleneni verememesi, Larin'in de sezon sonu bitecek olan sözleşmesi nedeniyle forvet takviyesine yöneldi. Listesini şekillendirmeye başlayan siyah beyazlı kulüp, önceliği düşük bonservis ödeyeceği serbest kalacak isimlere verdi.

Bu doğrultuda radara takılan ilk adayın Championship ekibi Sheffield United'ın golcüsü Mousset olduğu kaydedildi. İngiliz temsilcisinde fazla forma şansı bulamayan 25 yaşındaki Fransız için piyasa araştırmasına başlandığı ifade edildi. Beşiktaş, 1.84 boyundaki futbolcunun sezon sonu bitecek sözleşmesi nedeniyle işi ucuza kapatmak istiyor.

İLK TEMAS ARALIKTA
Siyah-beyazlı idarecilerin makul bir satın alma teklifinde bulunacağı gelen haberler arasında. Teknik direktör Sergen Yalçın'ın da onay verdiği belirtilen Lys Mousset için aralık ayı başında resmi girişimlere başlanacağı da konuşuluyor.

Bu sezon Sheffield United'ta 7 karşılaşmaya çıkan Fransız forvet, 3 gol kaydetti. Mousset'in piyasa değeri 8 milyon euro civarında. Mousset, 2019-20 sezonu başında Bournemouth'tan 11 milyon Euro'ya transfer edilmişti.

GEÇEN SEZON SAKATLANDI
Mousset'in takımında yedek kalmasında geçen sezon yaşadığı sakatlıklar etkili oldu. 2 kez ayakparmağı sakatlığı yaşayan 25 yaşındaki forvet, 3 ay sahalardan uzak kalıp 10 maç kaçırdı. Ardından darbaye bağlı sakatlıkla 2 maçta oynayamadı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI