Transferde Tete gelişmesi

Kenny Tete'nin Durumu ve Transfer Gelişmeleri

Beşiktaş'ta Sağ Bek Arayışlarında Kenny Tete Gelişmesi

Beşiktaş Futbol Takımı, sağ bek pozisyonu için arayışlarını sürdürüyor. Takımın sağ bek mevkii için güçlendirme yapma isteği, transfer çalışmalarının hızlanmasına neden oldu.

Kenny Tete'nin Durumu ve Transfer Gelişmeleri

Siyah-Beyazlılar, İngiltere Premier Lig takımlarından Fulham'ın tecrübeli savunmacısı Kenny Tete ile ilgileniyor. 28 yaşındaki Hollandalı futbolcuyla yapılan görüşmelerde önemli bir mesafe kat edildiği bildiriliyor. Tete'nin sezon sonunda sözleşmesinin sona erecek olması, Beşiktaş yönetimi için avantajlı bir durum oluşturuyor.

Tete'nin Kararı Bekleniyor

Beşiktaş'ın Tete'ye 3 yıllık bir sözleşme teklif ettiği belirtilirken, futbolcunun henüz son kararını vermediği ifade ediliyor. Tecrübeli sağ bek, Beşiktaş'ın yanı sıra Avrupa'dan gelen diğer teklifleri de değerlendirecek. Ancak Siyah-Beyazlı kulübün Tete için öne çıktığı belirtiliyor. Tete'nin kendisine sunulan şartlara göre son kararını vereceği ifade edilirken, Beşiktaş'la 3 yıllık bir anlaşma üzerinde durulduğu biliniyor. 

Fanatik 


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI