Tuncay Özilhan Ders Verdi... Beşiktaşlı Yöneticiler Bunu İyi İzlemeli

Anadolu Efes Basketbol Takımı Euroleague Kupasını kazanarak Türkiye'ye büyük gurur yaşattı.

Anadolu Efes Basketbol Takımı Euroleague Kupasını kazanarak Türkiye'ye büyük gurur yaşattı. Anadolu Efes THY Euroleague'de tarih yazdı ve şampiyon oldu. Almanya'nın Köln kentinde düzenlenen Final-Four'un finalinde İspanyol ekibi Barcelona ile karşılaşan temsilcimiz, rakibini 86-81 yenerek THY Euroleague şampiyonu olup Avrupa'nın zirvesine çıktı.

Kupa Töreninde Tuncay Özilhan farkı 

Final maçının bitişinin ardından sahada sevinç yumağı olan Anadolu Efes Basketbol Takımı kupa ardından kupa seramonisi için kürsüye çıktı. Kupa kaldırılmadan hemen önce basketbolcular kulübün kurucusu ve başkanı ünlü işadamı Tuncay Özilhan'ı da kürsüye davet etti. Tribünden oyuncuların yanına gelen Özilhan kupanın oyuncu ve teknik kadronun ellerinde yükselmesinin hemen ardından ardından kupayla poz vermeden kürsüden ayrıldı. Aynı zamanda Beşiktaş Divan Kurul üyesi olan Tuncay Özilhan'ın bu hareketi büyük takdir topladı.    

Anlayana sivri sinek saz, anlamayana davul, zurna az... 

Beşiktaş'ın geçtiğimiz hafta çifte kupalı şampiyonluk töreninde yaşananlara pes dedirtmişti.  Atiba'nın ellerinde yükselen şampiyonluk kupası törenine Beşiktaş Başkanı ve Ahmet Nur Çebi yöneticilerin yanı sıra yönetime yakın dernek ve grup temsilcileri kupa töreninde futbolcuların önüne geçmişti.  Çebi ve yöneticilerin adeta teknik kadro ve futbolcuları arka plana itercesine kupayı kaldırma yarışına girmesi tepki toplamıştı. Teknik Direktör Sergen Yalçın'ın yöneticilerin yarattığı izdiham nedeniyle yardımcılarıyla birlikte kupa törenini erkenden terk etmişti. 




EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI