Turgay Demir: Beşiktaş yenildiği maçlarda bile...

Spor yazarı Turgay Demir'den Beşiktaş'a eleştiri

Fotomaç gazetesi yazarı Turgay Demir, Beşiktaş’ın Kadıköy’de Fenerbahçe’ye yenildiği maçlarda bile dünkü maça göre daha iyi oynadığını svurguladı. 

İşte Turgay Demir’in Fenerbahçe-Beşiktaş maç yazısı 

HOCALAR HAT ETMEDİ!

Deplasmanda; kazanmaktan başka bir şansı olmayan Fenerbahçe’yle oynuyorsun pili bitik Oğuzhan, Tolgay’la birlikte sahada ve yeni transferin Adem Ljajic kenarda! Oğuzhan bitik kere bitik ve 66 dakika sahada tutuyorsun, takım resmen 10 kişi oynuyor! Pes! Hadi onu anladım diyelim, 1-0 öndesin ve karşında her türlü riski alıp saldırmak zorunda olan bir rakip varken, oyuna kimi alırsın süratli, top kullanma ve çalım becerisi dolan Wagner Love’ı mı, yoksa durağan Larin’i mi!? Pes kere pes!  Fenerbahçe savunması panik halinde oynuyor ve Skrtel gibi önemli bir oyuncusundan yoksun, buna karşılık senin ortalarının neredeyse tamamı tribüne gidiyor… Bu nasıl kanat organizasyonu! İlk yarıda 50’nin üzerinde top kaybı vardı sanırım… Ayıp! Beşiktaş, Ülker Stadı’nda Fenerbahçe’ye yenildiği maçlarda bile çok daha iyi oynamıştı… Fenerbahçe ürkek, ‘yenilirsem kaosa sürüklenirim’ korkusuyla gelsem mi, gelmesem mi kararsızlığı yaşıyor. Benzia bile geri vitesi takılı oynarken Topal ve Jailson zaten öne gitmeyi akıllarından bile geçirmiyorlar. Beğenilmeyen Hasan Ali, Fenerbahçe’nin tek hücum gücü gibi… Çünkü karşı tarafta da; Elif’i kenarda tutup, ahı gitmiş, vahı kalmış Aatıf’ı oynatan bir Cocu var… Sahadaki futbola bakınca beraberlik adil sonuç gibi görünüyor, iki teknik adamın hatalarına baktığımda ise her ikisinin de mağlubiyeti hak ettiğini söylemem gerek. Bu arada maç boyu Caner Erkin’e küfür edenlerin alacağı cezayı merak ediyorum. Bu ayıp ötesi bir tepkiydi. Asla cezasız kalmamalı…

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI