Turgay Demir: Beşiktaş'ın Zamanlaması...

Fotomaç Gazetesi yazarı Turgay Demir, Galatasaray derbisine 3 gün kala Beşiktaş'ın yaptığı açıklamanın zamanlama olarak hatalı olduğunu belirtti.

 Beşiktaş yönetimi, TFF'nin kaldığı yerden devam edeceğini açıkladığı olaylı Fenerbahçe maçına çıkmama kararı aldı. Fotomaç Gazetesi yazarı Turgay Demir, Galatasaray derbisine 3 gün kala Beşiktaş'ın yaptığı açıklamanın zamanlama olarak hatalı olduğunu belirtti.
 

Turgay Demir'den Fenerbahçe - Beşiktaş debisinde son yaşanan gelişmelerle ilgili  yorumu


Turgay Demir sosyal medyadaki paylaşımlarında, "Kararın her ne olursa olsun ben asla derbiden önce açıklamazdım şimdi derbiye kadar bu olay konuşulacak yazık oldu. Zamanlaması hatalı diyorum holiganlar saldırıyor koca camia bir karar almış elbette saygı duyuyorum ama yine söylüyorum ben pazartesini beklerdim." dedi.

Tepki gösterenleri eleştiren Turgay Demir, karardan önceki Twitter paylaşımında, "Beşiktaş pazartesinden önce karar vermez, bana göre durum bu... Bu olayı dondurur, futbolcuların derbiye sağlıklı kafayla hazırlanması sağlanır, derbiden sonra karar verilir." ifadelerini kullanmıştı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI