Türkiye Kupası finali nerede oynanacak?

eşiktaş ile Trabzonspor arasındaki Ziraat Türkiye Kupası finalinin nerede oynanacağı karara bağlanıyor. İşte detaylar (BJK Haber)

Beşiktaş ve Trabzonspor Başkanları TFF'de Buluşuyor: Türkiye Kupası Finali Hangi Statta Oynanacak?

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi, Ziraat Türkiye Kupası finalinin oynanacağı stadyumu belirlemek için Beşiktaş Başkanı Hasan Arat ve Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'ı Riva'ya davet etti.

Karar Veriliyor

TFF, Türk futbolunun heyecanla beklediği Ziraat Türkiye Kupası finalinin nerede oynanacağına dair bir toplantı düzenleyecek. Toplantıya katılacak olan kulüp başkanlarıyla birlikte finalin oynanacağı stadyumun belirlenmesi bekleniyor.

13 Mayıs'ta Görüşme

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, Beşiktaş Başkanı Hasan Arat ve Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'ı 13 Mayıs'ta Riva'da gerçekleştirilecek olan toplantıya davet etti. Bu önemli buluşma, Türkiye Kupası finalinin oynanacağı stadyumun kesinleştirilmesi için kritik bir adım olacak.

Finalin Yeri Açıklanacak

Toplantı sonrasında alınacak karar doğrultusunda Türkiye Kupası finalinin oynanacağı stadyum belirlenecek ve kamuoyuna duyurulacak. Futbolseverler, heyecanla beklenen finalin hangi statta gerçekleşeceğini öğrenmek için bu açıklamayı sabırsızlıkla bekliyor.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI