Türkiye Kupası Para Ödülü Ne Kadar?

Ziraat Türkiye Kupası'nda Beşiktaş ve Trabzonspor Finali: Büyük Ödül ve Avrupa Bileti

Ziraat Türkiye Kupası'nda Beşiktaş ve Trabzonspor Finali: Büyük Ödül ve Avrupa Bileti

Bu akşam Ziraat Türkiye Kupası finalinde Beşiktaş ile Trabzonspor karşı karşıya gelecek. İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda saat 20:45'te başlayacak olan bu büyük mücadelede takımların kazanacağı para ödülü merak konusu oldu. İşte Ziraat Türkiye Kupası para ödülü ve iki takımın kazanacağı miktarlar...

Ziraat Türkiye Kupası Para Ödülü Ne Kadar?

Ziraat Türkiye Kupası'nda şampiyon olan takım, 1 milyon 500 bin dolarlık (yaklaşık 48.3 milyon TL) ödülü kasasına koyacak. Finale kalan diğer takım ise 900 bin dolar (yaklaşık 29 milyon TL) kazanacak. Bu ödüller, hem Beşiktaş hem de Trabzonspor için önemli bir mali destek sağlayacak.

Avrupa Bileti İçin Büyük Fırsat

Ziraat Türkiye Kupası'nı kazanan takım, UEFA Avrupa Ligi bileti alarak Avrupa'da boy gösterecek. UEFA Avrupa Ligi'ne play-off turundan katılacak olan şampiyon takım, bu aşamayı geçmesi halinde adını gruplara yazdıracak.

Beşiktaş Kazanırsa:

Türkiye Kupası'nı kazanıp ligi 4. sırada bitirirse, UEFA Avrupa Konferans Ligi'ne gidecek.

Türkiye Kupası'nı kazanır ve ligi 5. veya 6. sırada bitirirse, Süper Lig'i 4. sırada bitiren takım UEFA Avrupa Konferans Ligi biletini alacak.

Trabzonspor Kazanırsa:

Trabzonspor'un kazanması halinde Süper Lig'i 4. sırada bitiren takım UEFA Avrupa Ligi'ne, Süper Lig'i 5. bitiren takım ise UEFA Avrupa Konferans Ligi'ne gidecek.

Final Maçı Detayları

Ali Şansalan'ın yöneteceği bu önemli karşılaşmada, yardımcı hakemler Serkan Ok ve Serkan Olguncan olacak. Dördüncü hakem olarak ise Burak Pakkan görev yapacak. Hem Beşiktaş hem de Trabzonspor, sezonu bir kupa ile kapatmak ve kasalarını doldurmak için sahada mücadele edecek.



EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI