Tyler Boyd müjdesi

Beşiktaş'ta bu sezon beklentilerin altında kalan Tyler Boyd konusunda Çin heyecanı yaşanıyor.


Beşiktaş haberleri...Beşiktaş’a ABD’li oyuncusu Tyler Boyd’dan Avustralya pasaportu piyangosu vurdu... Çin takımları Asya Konfederasyonu’nda yer alan takımların oyuncusunu yerli statüsünde oynatabildiği için Boyd’a kanca attı. Daha önce bu statü sayesinde Ersan Gülüm üzerinden Çin’den 6 milyon Euro kazanan siyah-beyazlıların beklenti içine girdiği bildirildi.

undefined

Ancak Çin ekiplerinin menajerler üzerinden bu araştırmayı yapmasına rağmen Boyd’un ABD pasaportunu kullanması yüzünden Çin’e transferinin kolay olmadığı iddia edildi. Ersan’ın, Türkiye Ligi’nde oynarken de Avustralya pasaportunu kullandığı hatırlatıldı.

Tyler Boyd şansları iyi kullanamadı

Abdullah Avcı'nın sezon başında sıkça şans verdiği Tyler Boyd bunu kullanamadı. Süper Lig'de gol ya da asist üretemeyen Tyler Boyd, Avrupa Ligi'nde 1, Türkiye Kupası'nda ise 1 gol kaydetti.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI