Tyler Boyd'dan süper başlangıç

Beşiktaş'ın yeni transferi Tyler Boyd Siyah-Beyazlı takımla ilk çalışmasını yaptı.

Yeni sezon kamp çalışmalarını Riva Hasan Doğan Tesisleri'nde sürdüren Beşiktaş, bu akşam yaptığı antrenmanla hazırlıklarına devam etti.

Beşiktaş’ın yeni transferi Tyler Boyd, Siyah-Beyazlılar’ın Riva’daki kampına katıldı. Teknik direktör Abdullah Avcı ve takım arkadaşlarıyla tanışan ABD’li futbolcu, milli takım görevi sebebiyle fazla tatil yapamamasına rağmen takıma dahil olarak beğeni kazandı.

Teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde yapılan antrenman 1.5 saate yakın sürdü. Antrenman sahada yapılan ısınma koşuları, istasyon koşuları ve streching çalışması ile başladı. Pas çalışması, 5'e 2 çalışması, dar alanda oyun ve kontrol pas çalışmasıyla devam eden antrenman, taktik programının yer aldığı uygulamalar, yarım sahada yapılan taktik maçı ve şut çalışması ile sona erdi.
Antrenmana izinli olan Gary Medel katılmazken, Rıdvan Yılmaz, Burak Yılmaz ve Atiba Hutchinson takımdan ayrı sahada koşu çalışması gerçekleştirdi. 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI