Ufuk Sarıca, Beşiktaş'tan Ayrılıyor mu?

Beşiktaş Sompo Japan Takımı'nın başarılı Baş Antrenörü Ufuk Sarıca'ya Anadolu Efes'ten teklif geldi

Kartalhaber özel haberi... 

Beşiktaş Sompo Japan Basketbol Takımı'nın başarılı Baş Antrenörü Ufuk Sarıca'ya Anadolu Efes'ten teklif geldi. Avrupa Euro League'de ilk maçta sıfır çeken Anadolu Efes'te kötü gidişin faturası Baş Antrenör Velimir Perasovic'e kesiliyor. 

Lacivert-Beyazlı ekipte ilk adayın Beşiktaş Sompo Japan Takımı'nın Baş Antrenörü Ufuk Sarıca oldu. Anadolu Efes Kulübü Başkanı Tuncay Özilhan'ın dün gece geç saatlerde Ufuk Sarıca ile bir görüşme yaptığı belirtildi. Beşiktaş'la geçtiğimiz yıl 2+1 yıllık sözleşmeye imza atan Sarıca'nın Özilhan'ın teklifini düşünmek için süre istediği belirtildi. Anadolu Efes kulübü'nün Sarıca'ya yıllık 750 bin dolarlık bir teklif yaptığı vurgulandı. Aynı zamanda A Milli Takımın başında olan Sarıca, Beşiktaş'tan yıllık 450 bin dolar ücret alıyor.  

2014-2015 sezonunda Pınar Karşıyaka ile Türkiye şampiyonluğunu kazanan Ufuk sarıca geçtiğimiz sezon Beşiktaş Sompo'yu final oynatmayı başarmıştı. 

Siyah-Beyazlı takımın uzun süre transfer yasağının kalkmaması Sarıca'nın tepkisini çekmişti. Sarıca'nın yönetim tarafından geçtiğimiz sezonda söz verilen primlerin hala ödenmemesine sitem ettiği sızan bilgiler arasında. 

Sarıca'nın Anadolu Efes'in teklifine ne cevap vereceği merak konusu oldu. Anadolu Efes'in bağlı olduğu Anadolu Grubu bazı markalarıyla Beşiktaş'ın en büyük sponsorlarından biri konumunda olması dikkat çekiyor. 

Gelişmeler Kartalhaber.com'da...


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI