Ufuk Sarıca: Daha İyiye Doğru...

Beşiktaş Sompo Japan Baş Antenörü Ufuk Sarıca, siyah-Beyazlı takımın son durumunu değerlendirdi

Sakarya deplasmanından son çeyrekteki oyunuyla galip gelen Beşiktaş Sompo Japan’da koç Ufuk Sarıca maç sonu değerlendirmelerde bulundu:

Ufuk Sarıca ”Esasında iyi başladığımız maçta, ikinci çeyrekte rakibimize ofansif ribaundlardan 11 sayı verdik.  Sakarya iyi takım ve ellerinden geleni yaptılar. Bazı anlarda tempolarının üzerine çıktılar. Burada güzel bir taraftar topluluğu var. Herkesin isteyeceği bir ortam.  İkinci yarıda hep beraber savunma yaptık. Boyalı alanlarını rick and roll oyunları ile kullandık. Dış atışlarda sayı bulduk. Semih sinirlendi ve faul sorunu yaşadı. 3 uzunumuz , 15 faul hakkımız var. Biz 14 ile tamamladık enteresan. Maçın her anını iyi oynamak lazım. Basketbolda 9-10 sayıla önemli farklar değil. Maçın her anında iyi olmak lazım. Biz bu hatayı yaptık.” ifadelerini kullandı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI