Ufuk Sarıca - DJ Strawbery Kapıştı, Araya Oyuncular Girdi

Beşiktaş Sompo Japan - Sakarya Büyükşehir Belediyespor arasında Akatlar'da oynanan basketbol maçında Beşiktaş benchinde istenmeyen olaylar yaşandı.

Beşiktaş Sompo Japan - Sakarya Büyükşehir Belediyespor arasında Akatlar'da oynanan basketbol maçında Beşiktaş benchinde istenmeyen olaylar yaşandı. 

Beşiktaş'ın 71-58 yenildiği maçta beşiktaş Koçu Ufuk Sarıca ile Siyah-beyazlı takımın yıldız basketbolcusu DJ Strawberry arasında gerginlik yaşandı. 

Karşılaşmanın son periyodunda Ufuk Sarıca benchte oturan DJ Strawberry'e oyuna girmesi için işarette bulundu. Oyuna girmek istemeyen ABD'li oyuncu Sarıca ile tartışmaya başladı. Strawberry'in bu davranışına bir hayli sinirlendiği gözlenen Sarıca Strawberry'in yerine Kenan Sipahi'yi oyuna soktu. 

Starwberry, Kenan'ın oyuna girmesinin ardından Sarıca'ya bağırarak "buraya kadar. Artık bitti" diye bağırdı. Sarıca'nın Starwberry'in üzerine hamle yapmasının ardından benchte oturan oyuncular ikilinin arasına girdi. 

Sakatlığı nedeniyle tribünde oturan Kaptan Muratcan Güler de benchin arkasına giderek Starwberry'e konuştu ve sakinleşmesi için konuştu. Beşiktaşlı bir grup taraftar da Beşiktaş benchinin arkasına giderek olayı yatıştırmak istedikleri gözlendi. 

Sarıca'nın yönetim kurulu ile görüşüp DJ Stawberry'e yüklü para cezasının yanında kadro dışı verdireceği öğrenildi. 

Sarıca maçın ardından yaptığı basın toplantısında isim vermeden DJ Strawberry'i eleştirdi. Sarıca "Bazı oyuncularımız sorumluluklarının bilincinde değil. Takım için gereken neşteri vuracağız" dedi. 

Kartalhaber.com özel haberidir... 

"Almayın" demiyoruz, "Çalmayın" diyoruz... 




EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI